Aпел за помош: Да и помогнеме на Лидија Ристевска

Драги мои пријатели и хумани луѓе,морам да го споделам мојот пат со вас .

Мојата голгота почна 2019 година ,тогаш за прв пат бев на трансплантација со матични клетки во Русија и во многу добра состојба се вратив од таму.

За жал среќата не беше на моја страна да остани така состојбата,многу настани и други болести , не ми дадоја можност да станам.

Во моментот е многу лошо, затоа баравме решение насекаде и го најдовме во Кина.

Сите извори се исцрпени,ве молиме јас и мојата фамилија ,да ни помогните финансиски кој колку може и сака.
Господ да ве Благослови сите !

Ви благодариме за подршката.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде