ВИДЕО: Македонец покажа како се купуваат јагоди во Швајцарија

По првото видео, со јајцата во Германија, Христијан Костески објави ново видео за тоа како се купуваат јагоди во Швајцарија.

Во видеото тој се доближува до дрвена куќарка, си зема една гајбичка јаготки и си наплаќа на каса од отворен тип.

Начинот на самопослужување очигледно добро функционира во европските земји, за разлика од кај нас.

Во првото видео со јајцата, како што вели корисникот кај нас во Македонија ова досега не би постоело, јајцата, а во овој случај и јаготките ќе бидат украдени, заедно со парите во отворената каса.

Видеото можете да го погледнете ТУКА

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде