Стефан Богоев: Јас поминав цели 4 месеци со татко ми на Онкологија, случајот во најмала рака е згрозувачки

Фејсбук пост на директорот на Царина, Стефан Богоев.

Јас поминав цели 4 месеци со татко ми на Онкологија.

Случајот во најмала рака е згрозувачки.

Кој не бил, не знае што тоа значи.

Ако навистина се препродавале лекови и терапија за сметка на животите на тешко болни луѓе, тоа заслужува најстрога можна казна!

Поддршка за МВР и ОЈО да го истераат случајот до крај!

Без разлика на партиска, етничка или верска припадност на криминалците!

За никогаш повеќе никој да не помисли, а камоли да го направи ова злодело!

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде