Профсерот Даниловски со статус кој ја потресе Македонија

Не стивнуваат реакциите по скандалот кој ја потресе Македонија. На Фејсбук се огласи и професорот Даниловски.

СРАМ

Никогаш веќе пациент нема да влезе во докторска ординација без студени морници да му пролазат долж ‘рбетот, прашувајќи се:

И овој да не е од „таквите“?

Е, не се сите такви, ама, „покрај сувото, гори и суровото“.

Овој срам никогаш нема да си го испереме! НИКОГАШ!

Едит:

Во крајна линија, ова е пораз и срам (и) за нас, професорите на Медицинскиот факултет.

Зашто, сите овие што ги фатија „со рацете во медот“ биле наши студенти.

На кои не сме успеале да им вградиме основни етички принципи. По ѓаволите, ќе да беа залудни сите мои 40 години стаж…

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде