На српски турист му се расипала колата на враќање од Грција, па гевгеличани бесплатно им ја сервисирале

Секому може да му се расипе автомобилот на пат. Но, не секој има среќа да наиде на добри луѓе кои ќе му помогнат.

Еден член во групата Грција инфо, јавно им се заблагодари на Македонци од Гевгелија, кои помогнале да се сервисира возилото, целосно бесплатно.

„Ви благодариме браќа Македонци!!! По враќањето од Грција, на бензинската пумпа, автомобилот на мојот кум во Гевгелија во 21 часот и 30 минути, престанал да работи, поради екстремно лошо време.

На помош дошле луѓето од бензинската пумпа, повикале момци кои се механичари, влегле во возилото околу 15 минути,  и ја направиле целата дијагностика и го стартуваа автомобилот!!!!

На прашањето на кумот колку должи, само рекле добар пат пријатели!!! Секако, кумот не сакаше ни да слушне, ги почести….

Ви благодариме уште еднаш од БРАЌА МАКЕДОНЦИ!“ се вели во сведоштвото во групата Грција инфо.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде