Се огласи Зоран Витанов по информациите за наводен банкрот на ЛАЈОНЕС: Зошто толкава потреба да се оцрни секој македонски успех?

Денеска читам, пак сме “банкротирале”. 

 Лани на истата дата Доказ го тврдеше истотото! Сега тој е во затвор, а порталот не постои поради лажни вести со цел изнуда на пари 

 Пролетва читав дека сме биле “дадени на суд”, а тужби не покажаа. 

 Пред две години читав дека сме биле “забранети во Италија” 

 Пред тоа бевме “забранети во Норвешка” 

 Уште ли има луѓе што се лепат на вакви вести? 

 Блажени се праведниците кои се напаѓани од грешници!
Зошто толкава потреба да се оцрни секој македонски успех? Знаете ли дека главен извршен директор на нашиот холдинг во 56 држави е МАКЕДОНЕЦ?! Знаете ли дека една десетина од капиталот е под контрола на МАКЕДОНЦИ? Знаете ли дека Newsweek не прогласи за најдобра лојална програма во САД за 2023 г?

Не “пола” (се пишува “половина”), туку ЦЕЛА Македонија треба да е загрижена со ваков синдром на самоуништување на македонски успеси од македонци! Сепак, благодарен сум што се интересирате за нас! Да, успеавме! Да, растеме!

Да, допрва ќе растеме! Да, програмата бесплатно му ја подаруваме на секој поединец кој добива пари назад на секое купување во 250.000 трговци во ЦЕЛ СВЕТ!

Повелете вечер во Прилеп да разберете како можете и ВИЕ да профитирате додека цел свет пазари! 

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде