Актерот Тасевски распали во свој стил: Ова не е држава, туку бара полна со крокодили и мекотели

Фејсбук пост на актерот Сашо Тасевски:

Резил!
Колку да смират јавност.

Само двајца разрешени директори. По етнички клуч.
Еден таков, еден таков.

А штрајкот… ВО МИРУВАЊЕ
Веќе видено. Милион пати.
Ќутат контролорите денес.
И ќе ќутат.

Скротени. Анестезирани.
Bonus penis pax in domus
Нормално, корупција не откриле. Замислете, во една од најкорумпираните козоебини во Европа

Сега комисии ќе истражуваат… Финансиската ништо незаконски нема да најде… И се ќе се замачка. Тивко.
Тишината ќе не убие еден ден.
Да повратиш.

Ова не е држава, туку бара полна со крокодили и мекотели, напиша Тасевски на фејсбук.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде