Реакциите не стивнуваат: „ЈАС ДА СУМ ВЕВЧАНЕЦ, ЌЕ УМРЕВ ОД СРАМ“

Фејсбук реакција на Роберт Милески:

Јас да сум вевчанец ќе умрев од срам, ќе пропаднев в земја.

Да се поигруваш со Светиот крст и со страдањето за нас на Бог Исус Христос за мене е несфатливо, макар и колку да сум либерален во сфаќањата за еден карневал и маските за исмејување на сè и сешто.

Не знам, можеби само јас не ја сфатив пораката, можеби некој ќе ми ја појасни. Но, што е премногу, премногу е!

Прости им Господе, не знаат што прават..

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде