ОГЛАС: Се бараат работници, плата до 100.000 денари

Поради зголемен обем на работа и наскоро отварање на нов ресторан, Оселот има потреба од персонал за следниве работни позиции:

КЕЛНЕР/КА

ШАНКЕР/КА

САДОМИЈАЧ/КА

ХИГИЕНИЧАРКА

ГОТВАЧ

ПОМОШНИК ГОТВАЧ

СЛАТКАР/КА

МАСЈТОР ЗА ПЕЦИВА И БУРЕК

ХОСТЕСА

КАСИЕРКА

МЕНАЏЕР

ШЕФ НА СМЕНА

ПОТРЕБНИ ВЕШТИНИ И КОМПЕТЕНЦИИ

ССС – Завршено средно образование;
Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност;
Основно познавање на странски јазици ќе се смета за предност;
Висок степен на лична одговорност и иницијатива во работењето;
Професионален однос кон работата;

Нудиме:

Оброк во текот на смена

Плата:

Келнер – 30-40.000 денари

Шанкер – 30-40.000 денари

Шеф на смена – 40-50.000 денари

Менаџер – 50-80.000 денари

Готвач – 80-100.000 денари

Хигиеничар – 30-35.000 денари

Садомијач – 30-35.000 денари

Касиер – 30-35.000 денари

Во врска со работни задачи и обврски за сите позиции поединечно и подетално на самото интервју.

Контакт телефон: 071 274 903

Повеќе инфо имате тука

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде