Натпреварувач извлече не еден, туку два милиони во „Се или нешто“

Вечерашшното издание на „Се или нешто“ имаше премногу возбодлив завршеток во популатното телевизиско квиз-шоу.

Вечерашната игра, публиката, натправарувачите и гледачите ќе ја паметат по возбудливата игра на натпреварувачот Витомир кој ни повеќе, ни помлаку го извлече милионот, а подоцна го дуплираше во два милиони денари.

Чичко Витомир е еден од учесниците која докажа дека чудата навистина се случуваат, како во неговиот случај.

Сепак, тоа што храброста не беше негова силна страна, чичко Вито ја прифати понудата на банкарот и ја продаде предвреме својата кутија.

Возбудливиот дел следеше откако ја продолжи играта, а на самиот крај ја отвори својата кутија во која се криеше милионот.

За шокот да биде уште поголем, чичко Вито прифати да игра и со кутијата број 23 во која се криеше уште еден милион, односно дуплирање на сумата.

Од тука упатуваме порака до сите учесници – „Ако мислите дека сте среќни, одете до крај“.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде