Тажна вест: По долго боледување почина познатиот доктор, специјалист по ортопедија и трауматологија, Милорад Ранитовиќ

Тажна вест го потресе регионот, почина познатиот доктор. Тој беше во брак со сопругата Ивана со која ја има ќерката Бојана.

По долго боледување почина доктор Милорад Ранитовиќ, специјалист по ортопедија и трауматологија.

Доктор Ранитовиќ е роден на 12 октомври 1960 година. во Чачак.

Завршил гимназија во родниот град, а потоа во 1985 година и на Медиц инскиот факултет во Белград.

Работниот век го започнал во 1986 година во Итната по мош во Чачак и во 2000 година се специјализирал со одличен успех.

Тој беше во брак со сопругата Ивана со која ја има ќерката Бојана.

Одбележувањето на смртта на д-р Ранитовиќ ќе се одржи утре на шестиот кат во болницата во 12 часот,

додека погpeбот ќе биде извршен во сабота во 12 часот на гро6иштата Чачан.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде