Cветот во шоk: Цел авион гледал како човек оди по о6лаците

Илузија, чад, облак или вонземјанец? Тие кои биле сведоци на овој феномен уште не можат да дојдат до заклучок.

Нашиот свет е полн со мистерии. Меѓутоа, иако имаме наука која е изградена на докази и факти и понатаму не сме во можност да објасниме некои од многубројните феномени.

Фотографијата која ја објави патникот од авионот Ник О Доној ги остави во шоk.

Судејќи според овој човек, кој се наоѓал во авионот кој летал од Австралија до Ирска, патниците виделе чуден феномен на облаците.

Нормално, останале во чудо кога на надморската висина од речиси 10.000 метри виделе фигура која личи на човек кој шета по облаците.

Покрај тоа што појавата била поприлично одалечена од авионот. Ник вели дека, заедно со патниците, можел да ја набљудува чудната фигура околу две минути.

– Се загледав во глетката и бев запрепастен тоа што го гледам, а кога авионот се повеќе се приблжуваше, се појави бизарен облак кој наликува на човечки облак како шета по облакот.

Навистина немам поима што што би мопжело да биде, можеби само необична формација на облак, рекол Ник.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде