ГОЛЕМА ТРАГЕДИЈА: Младо девојче се удави додека се обидувала да го спаси помладиот брат на плажа во градот Корно

ГОЛЕМА ТРАГЕДИЈА: Младо девојче се удави додека се обидувала да го спаси помладиот брат на плажа во градот Корно

Трагедијата се случила во градот Корно.

Ана, 14-годишниот брат и 17-годишната сестра ги однела струјата на околу 30 метри од брегот, од каде што ги набљудувал нивниот татко.

Братот се изморил од пливањето и почнал тешко да дише, а Ана се обидела да му помогне. Но, таа се удавила.

Двајца млади момчиња потоа скокнале во езерото и го извлекле 14-годишното момче на брегот. Подоцна, било пронајдено телото на Ана.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде