Македонија вечерва ја потресе тажна вест: Почина познатата професорка

По краткотрајно боледување на 90 годишна возраст почина Професор Доктор Ана Каламарас – долгогодишен почитуван професор ,

директор и шеф на Катедра на Институтот за хистологија и ембриологија при Медицинскиот Факултет во Скопје .

По краткотрајно боледување на 90 годишна возраст почина Професор Доктор Ана Каламарас – долгогодишен почитуван професор ,

директор и шеф на Катедра на Институтот за хистологија и ембриологија при Медицинскиот Факултет во Скопје , воедно професор и на

Стоматолошкиот Факултетет во Скопје и професор , основач и шеф на Катедрата по хистологија и ембриологија на Ветеринарниот Факултет во Скопје .

Погребот ќе се одржи на 31.08.2023год на градските Гробишта Бутел во 11ч.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде