Се огласи Ане, пациентка која моментално е на Онкологија: Денес Онкологија не знаеа кај тераат…наведнати глави …никој компас нема

Фејсбук пост на Ане Димитриевска Апостолоска:

Нема само убави слики ,уживање и насмевки,не знаеш животот што ќе ти приреди ,не знаеш какво искушение ќе ти донесе .

Затоа живејте го секој ден со многу љубов во него ,упорност (без разлика на последиците) и смирение .

Денес Онкологија не знаеа кај тераат…..наведнати глави …никој компас нема ,како да се прв пат на работа ,на три места ме преместија ….

ПРИЧИНА ,,требало да го прашаат докторот каде ќе им дозволи да примаат пациенти ,,.

Чекај малку докторе твоја е болницава или се ќе си беше добро додека не те откриеа …..кој знае по кои дупки сте местеле кревети за поголем профит.

Тешко на тој што си има мака.

*Ако можат би го продале Бога а нив само еден ќе им суди*

Господ е голем.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде