Доктор Лазаров има предлог како да се направи департизација на здрвството: „Ви тврдам сериозна разлика ќе направи“

Докторот Ненад Лазаров, на својот Фејсбук профил излезе со предлог за тоа, како да се департизира здравството во земјава.

„Имам предлог и ви тврдам дека сериозна разлика ќе направи, департизација на здравство во еден акт.

Нека се стави кутија и со тајно гласање секој колектив од ЈЗУ да одбере медицински директор.

Сите до еден вработени да гласаат, и да му се дадат на тој човек поддршка и одврзани раце.“, напиша др. Лазаров на Фејсбук.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде