Сашо Тасевски распали во свој стил: Ете доказ колку се негови оние 30 милиони евра. И колку е способен бизнисмен

Фејсбук пост на актерот Тасевски:

Купуваш трговски центар од 30 милиони евра на 25 годишна возраст, а паѓаш на шверц со петарди.

Треба самиот да си петарда.

Синдром на продолжен пубертет.

Синдром на млитаво колбасче.

Ете доказ колку се негови оние 30 милиони евра. И колку е способен бизнисмен.

Нема друг пример на светов за дилајла што има 30 милиони евра, а шверцува петарди.

Нема ни друга држава која би дозволила ваква пубертетлиска петарда да купи трговски од 30 милиони, без да го праша: Од каде ти се толку пари?

Па уште сите малоумни не правеше пубертетлијава за неговиот бизнис талент.

Нова е само годината, ДУИ си тера по старо

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде