Македонија загина 1000 пати денеска читајќи ги коментарите со ситење и немање тронка емпатија за згаснат детски живот!

Пишува Приказни од булеварот:

Загина детето на Крсте Мукоски .

Лесна му земја и царство небесно.

Македонија загина 1000 пати денеска читајќи ги коментарите со ситење и немање тронка емпатија за згаснат детски живот. Во какво лудачко царство се претвори оваа држава .

Господ бил голем – се најголем дел од коментарите..

Смртта на дете не е Божја работа пагани! Далеку сте вие и од Господ и вера, залутани, мали злобни душички.

Тешко на вас за жалење сте ако со ова си ги храните празните души…..Никогаш мирот нема да го најдете со таа злоба и простотија….

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде