Наместо со топани – со свеќа, наместо по имендени – на погреб: Последен поздрав на Милан Мукоски ќе му се оддаде утре од 11 до 13 часот

Последен поздрав на нашјот Милан Мукоски ќе му се оддајт утре од 11:00 до 13:00 сатот во храм Св.Вмч. Варвара.

Наместо со топанине – со свешта

Наместо на визиќе – на погреб

Никваш да не се повторит вакво сценарио за Вевчани! Почивај во мир Милан.

Да си најш мир во небесата а твоето семејство да најт сила 🖤

Извор: Moe Vevcani

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде