TАЖНА ВЕСТ: Почина професорот Никола Лочев

СОУГ ,,Кирил Пејчиновиќ” од Тетово денеска соопшти дека почина професорот Никола Лочев.

Со особена жалост денеска се простуваме од, нашиот драг колега во пензија, професорот Никола Лочев.

Неговата неуморна и беспрекорна работа остави неизбришлив печат врз нашата гимназија образовајќи цела армија на успешни млади луѓе.

Неговата големина како човек, педагог, професор, неговите лекции, совети и искуства и понатаму ќе бидат непресушен извор за нашата работа.

Нека Ви е светол патот.Почивајте во мир!

Последен поздрав од колективот на СОУГ ,,Кирил Пејчиновиќ”, стои во објавата на Фејсбук.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде