Убава вест за пензионерите: Проверете ги сметките, оваа банка ги исплати пензиите предвремено

Соопштение на ХАЛК БАНКА:

Почитувани пензионери, клиенти на Халкбанк АД Скопје, ве известуваме дека исплатата на пензиите на вашите платежни сметки се изврши денес 29.02.2024 и средствата

Ви се на располагање во сите Филијали на Халкбанк АД Скопје, преку банкоматите, ПОС терминалите кај трговците и преку употребата на електронско и мобилно банкарство.

Исплатата може да се изврши и на шалтерите во поштенските единици на Пошта на Северна Македонија / Posta e Maqedonisë së Veriut само за клиентите кои имаат дадено согласност за исплата преку пошта.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде