До 10 Март овие луѓе ги очекува голема финансиска промена – парична помош пристигнува на сметките на овие хороскопски знаци

Новата месечина на 10 март во знакот Риби ќе биде доста тешка бидејќи е во врска со планетата на законот и редот, Сатурн. Бидејќи новата енергија секогаш се раѓа за време на младата месечина, овој пат ќе биде поврзан со правила и одговорности кои може да бидат регулирани со закон.

Затоа на 10 март многу луѓе можат да започнат нов финансиски циклус во животот, кој може да биде поврзан со заштеди и кредити. Рибите се знак кој често носи тајни, но и измами. Ова се хороскопските знаци со кои доаѓаат најголемите промени:

ЛАВ
На 10-ти март, Новата Месечина го поврзува Сатурн во вашиот семеен финансиски сектор, што значи дека промените се однесуваат на парите заработени од парот.

На пример, приходот на вашиот партнер може да се промени или да преземете нови финансиски обврски. Оваа млада месечина може да ви донесе нов заем, рати или финансиски обврски кон некои институции.

ВОДОЛИЈА
Новата месечина се случува во вашиот финансиски сектор, што значи дека може да добиете плата или да заштедите пари. Можно е да имате нова финансиска одговорност кон некој постар роднина.

За многу Водолии, новата месечина може да донесе нов извор на приход, официјален и сериозен. Тоа може да биде поврзано со работа на социјалните мрежи, во болница или некој вид тајни финансиски плаќања.

СТРЕЛЕЦ
За време на оваа Нова Месечина, владетелот на вашето финансиско поле, Сатурн, ќе биде во секторот за недвижнини. Тоа значи дека ќе имате нови финансиски инвестиции поврзани со домувањето.

На пример, можете да го поделите имотот, да земете заем или да потпишете нов документ кој се однесува на обврските за домување.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде