Важна информација: Ако сте го купиле овој производ на Милка, веднаш вратете го, содржи делови на пластика

Агнцијата за храна информира дека од продавниците се повлекува чоколаден бар Милка орео од 37 грама поради присуство на делови од пластика.

Чоколадниот бар е произведен во Mondelez Polska Production SP Zoo, а увозник е операторот со храна ТД Нелт.

Серискиот број на повлечените производи е OSK0934652 и има рок на употреба до 18.08.2024.

Доколку сте купиле од овој производ треба да го вратите во продавницата во која сте пазаруале. .

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде