Дождот го парализираше сообраќајот: Доцна синоќа невреме во овој македонски град

Реагираат од СДСМ Велес:

Еве што носат предизборните тактизирања и калкулации на Марко Колев.

Еден обичен дожд го парализираше градот. Ова ќе го доуништи и онака оштетениот асвалт и ќе нанесе огромни штети.

Сето тоа заради неспособноста и политичкото тактизирање со реализацијата на проекти за кои постоеја средства за нивна брза и навремена реализација.

Марко Колев е најголемиот политички дилетант во поновата историја на градот.

Видеото погледнете го ТУКА

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде