Благојчо од Делчево стана Милионер со освоени 1.766.708 денари

Благојчо Коларски од Делчево им се придружи на семејството среќни милионери на Видеолотарија Касинос Австрија. На 04.03.20224 тој освои МИЛИОНЕР џекпот вреден 1.766.708 денари

1.766.708 денари легнаа на сметката на Благојчо Коларски од Делчево. Тој е нашиот најнов сопственик на МИЛИОНЕР џекпот.

Во просториите на Видеолотарија Касинос Австрија пристигна во придружба од неговиот син, споделувајќи ја со нас, неговата среќна приказна.

Благојчо е пензионер кој често се забавува на видеолотариските терминали на Видеолотарија Касинос Австрија. И досега среќата го радувала, но со помали добивки.

МИЛИОНЕР џекпот добивката вредна 1.766.708 денари е најголема во неговиот живот. Моментално нема прецизен план како ќе ги потроши парите, но сигурен е дека ќе ги израдува своите деца.

МИЛИОНЕР џекпот добивката е освоена на 04.03.2024 на видеолотариските терминали во Делчево. Среќната игра која на Благојчо му донесе 1.766.708 денари е 20 Хот Бласт.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде