Сестрите на невестата решија да го пробаат зетот пред свадбата – ако добие ерекција ништо од свадбата (ВИДЕО)

На големи маки е младоженецот…

Еден дечко многу се изненадил што во Африка предходело за има свадба,

а изгледа дека многу мажи се на страната на младоженецот и дека навиваат за него, со обзир на тоа на какви маки се нашол.

Сестрата на невестата го “тестира“ младоженецот,

а како младоженецот добие ерекција, тоа значи дека свадба нема да има.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде