Убава вест за пензионерите: Следува исплата на пензиите

Убава вест за пензионерите: Следува исплата на пензиите

Пензиите се очекува да бидат исплатени во редовниот рок, односно првиот работен ден во јуни, а тоа е 3.06.2024.

Сепак некои од македонските банки исплатата на пензиите ја вршат предвреме.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде